Foto van de maand december ’21

Iedere maand blik ik terug en kies ik mijn favoriete foto van de voorbije weken. Dit is de laatste van dit gekke jaar! En wat een fijne babyfoto…

Terugblikken doe ik eens in een volgende blogpost. Terugblikken en vooruit kijken. Eerst ga ik zelf wat conclusies trekken, herbronnen misschien, nadenken en laten bezinken. Maar da’s voor later.

Eerst, mijn favoriete foto van december

babyfoto

Schone slaapster, wat een zalige babyfoto, toch? Slapende baby’tjes, dat doet toch altijd iets met mij. Zo mooi! Beetje opgekruld. Ze is nog zo klein in het grote bed. En die handjes!

Ik heb trouwens zooooo veel mooie foto’s van afgelopen maand. Maar die foto doet iets met mij.

Ze was trouwens amper wakker te krijgen. Kietelen, melkje geven, proberen wakker te maken met bewegingen. Nope. Haar oogjes bleven dicht! Ah ja 🙂 Ze genoot van de warmte van haar lieve ouders, de liefde spatte er vanaf.

Jouw babyfoto binnenkort ook hier?

Om voor altijd te herinneren. Dat is waar ik voor sta. Een babysessie is er om niet te vergeten, om voor altijd terug te kunnen kijken en nog eens te genieten.

Op twee woensdagvoormiddagen na, is januari volzet. Februari, maart en april beginnen stilletjes aan ook gevuld te raken. Contacteer me dus tijdig voor een fotosessie bij je thuis of in mijn studio.

Volg je me al op Instagram?

One Reply to “Foto van de maand december ’21”

Laat een reactie achter

Daphne Beuckels
Daphne Beuckels
12/12/2021
Via instagram toevallig terecht gekomen bij Janna. Haar manier van foto's trekken, sprak ons meteen aan... gebruik makend van natuurlijk licht, geen poserende poses, gewoon puur en spontaan zoals we ons zoontje het liefst wilden vastleggen. Alles verliep zo vlot, zowel het mailverkeer als de shoot zelf, ons zoontje had een ietwat mindere dag maar Janna bleef zo geduldig en stelde ons enorm op ons gemak. De foto's waaruit we mochten kiezen kregen we al twee dagen nadien (wij kozen ze allemaal, ze waren te mooi om er uit te kiezen ;)) en nog geen week later hadden wij de definitieve foto's! Lang verhaal kort: de fotoschuur is een echte aanrader als je mooie herinneringen wilt voor later!
Kaatje Lucas
Kaatje Lucas
05/12/2021
We hebben de meest fantastische herinneringen op zak dankzij de prachtige foto's die Janna maakte van ons gezinnetje. Ze zag en voelde meteen wat het karaktertje van ons 8 maand oude dochtertje was, en bracht dat perfect in beeld. Tijdens de shoot in haar studio (prachtig, gezellig en huiselijk ingericht) stelde ze ons meteen op ons gemak. We konden gewoon tof bezig zijn met ons dochtertje, terwijl ze foto's nam en ons begeleidde om tot de mooiste foto's te komen. Ze voelt zo goed aan wat goed past op de foto. Na enkele dagen hadden we de unieke foto's al. Een hele dikke merci, Janna!
Sofie Mombaerts
Sofie Mombaerts
21/11/2021
Prachtfoto's! Niet twijfelen, gewoon doen.
Isaac Cocquyt
Isaac Cocquyt
05/11/2021
Friendly photographer, we like the natural style she goes for in her shoots. Recommended for family shoots.
Joke Tommelein
Joke Tommelein
01/11/2021
We boekten een fotoshoot bij Janna met onze twee maand oude dochter. Janna kwam bij ons thuis en alles verliep zeer relaxed. Ze stelde ons erg op ons gemak waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde en ze had veel geduld toen ons dochtertje er even geen zin meer in had ;) Een dag na de shoot kregen we reeds een eerste selectie en een week later hadden we al de finale foto's, topservice! En prachtige foto's om voor altijd te koesteren!
Joanna Kłosowska
Joanna Kłosowska
21/09/2021
It was a real pleasure to work with Janna! As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures! Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.
Steffi Cattoir
Steffi Cattoir
16/08/2021
Super leuke ervaring! We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!
%d bloggers liken dit: