Best nine ’21

Om 2021 achter me te laten, deel ik graag mijn 9 ‘beste’ Instagramposts van het afgelopen jaar, de Best Nine van 2021. De foto’s die het populairst waren.

Niet dat likes er zo veel toe doen. Op zich maakt me dat helemaal niet uit. Het belangrijkste vind ik dat ik je kan helpen aan de mooiste herinneringen. Maar ’t is wel leuk om te zien, en leerzaam wat online werkt en wat jij graag ziet en leest.

Deze keer dook ik zelf in de statistieken van mijn profiel. De apps en websites die er bestaan om je best nine mee te genereren, doen niet zo heel goed hun werk, vind ik.

Ik keek naar het aantal interacties met de berichten. Dat bundelt likes, commentaren, shares en saves.

Best Nine

Net als vorig jaar, telt de eerste foto misschien niet echt mee. Ik organiseerde halverwege juni een giveaway om mijn eenjarige bestaan en de opening van de studio te vieren. Meer dan honderd mensen namen deel, super tof!

Met de tweede foto kondigde ik trouwens de opening van de studio aan. Echt gek dat er ondertussen al meer dan een half jaar verstreken is. Beste keuze ooit geweest. Later meer daarover.

Foto’s drie, zes, zeven en negen. Mijn eigen schatties! Fijn dat zij er weer tussen staan.

Vergelijk

Vorig jaar schreef ik:

best nine 2021

Ik vind trouwens dat deze Best Nine een mooi beeld toont van wie ik ben en waar ik voor sta. Een mooie mix tussen baby’tjes, liefde, portretten en mijn eigen liefste koters.

Janna, over 2020

Als ik de foto’s van 2020 vergelijk met die van 2021, dan zie ik een reuzegroot verschil. Ik heb nog meer mijn stijl gevonden, het lukt met nog beter een specifiek gevoel over te brengen. Er heerst meer eenheid.

De foto hier net boven is trouwens mijn favorietje van de negen. Zalige dierenvriend Lili.

Terugblik

Volgende week komt er een iets uitgebreider blogbericht over vorig jaar. Ik kijk terug op 2021, maar wil het ook effe hebben over wat ik hoop dat 2022 brengt. Voor mij, maar ook voor jou. Spannend he.

En mocht je me nog niet volgen op Instagram, nu is ’t de moment e 🙂

Volg je me al op Instagram?

Laat een reactie achter

Daphne Beuckels
Daphne Beuckels
12/12/2021
Via instagram toevallig terecht gekomen bij Janna. Haar manier van foto's trekken, sprak ons meteen aan... gebruik makend van natuurlijk licht, geen poserende poses, gewoon puur en spontaan zoals we ons zoontje het liefst wilden vastleggen. Alles verliep zo vlot, zowel het mailverkeer als de shoot zelf, ons zoontje had een ietwat mindere dag maar Janna bleef zo geduldig en stelde ons enorm op ons gemak. De foto's waaruit we mochten kiezen kregen we al twee dagen nadien (wij kozen ze allemaal, ze waren te mooi om er uit te kiezen ;)) en nog geen week later hadden wij de definitieve foto's! Lang verhaal kort: de fotoschuur is een echte aanrader als je mooie herinneringen wilt voor later!
Kaatje Lucas
Kaatje Lucas
05/12/2021
We hebben de meest fantastische herinneringen op zak dankzij de prachtige foto's die Janna maakte van ons gezinnetje. Ze zag en voelde meteen wat het karaktertje van ons 8 maand oude dochtertje was, en bracht dat perfect in beeld. Tijdens de shoot in haar studio (prachtig, gezellig en huiselijk ingericht) stelde ze ons meteen op ons gemak. We konden gewoon tof bezig zijn met ons dochtertje, terwijl ze foto's nam en ons begeleidde om tot de mooiste foto's te komen. Ze voelt zo goed aan wat goed past op de foto. Na enkele dagen hadden we de unieke foto's al. Een hele dikke merci, Janna!
Sofie Mombaerts
Sofie Mombaerts
21/11/2021
Prachtfoto's! Niet twijfelen, gewoon doen.
Isaac Cocquyt
Isaac Cocquyt
05/11/2021
Friendly photographer, we like the natural style she goes for in her shoots. Recommended for family shoots.
Joke Tommelein
Joke Tommelein
01/11/2021
We boekten een fotoshoot bij Janna met onze twee maand oude dochter. Janna kwam bij ons thuis en alles verliep zeer relaxed. Ze stelde ons erg op ons gemak waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde en ze had veel geduld toen ons dochtertje er even geen zin meer in had ;) Een dag na de shoot kregen we reeds een eerste selectie en een week later hadden we al de finale foto's, topservice! En prachtige foto's om voor altijd te koesteren!
Joanna Kłosowska
Joanna Kłosowska
21/09/2021
It was a real pleasure to work with Janna! As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures! Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.
Steffi Cattoir
Steffi Cattoir
16/08/2021
Super leuke ervaring! We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!
%d bloggers liken dit: