Boek je fotosessie


Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Dan is een Fotoschuursessie echt iets voor jou. Boek snel je fotosessie!

Boeken kan makkelijk via dit contactformulier. Of wil je gewoon weten of ik beschikbaar ben? Heb je nog een specifieke vraag? Laat maar horen! Dit contactformulier is trouwens helemaal vrijblijvend.

Boek je fotosessie

Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer trouwens voornamelijk tijdens het weekend.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.

Tot snel!

boek je fotosessie

Zit je nog ergens mee?

Check ook even de veelgestelde vragen. En anders kan je je vraag gerust ook stellen via het formulier.

Heb je een geheel andere vraag? Iets dat niet volledig duidelijk is? Je mag mij ook altijd mailen: hallo@defotoschuur.be.

Of check de verschillende formules nog snel even:

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Een leuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen. Mogelijk voor ieder bedrag.

boek je fotosessie


Boekte je een fotosessie? Wat leuk, dan zie ik je snel! Intussen, zag je al dat ik ook een blog heb? Daar deel ik fotografietips, achter de schermen-verhalen en ook informatie voor als je een fotosessie geboekt hebt. Zoals wat je kan aantrekken of wat je zoal mag verwachten van een shoot. Veel leesplezier! Heb je anders nog vragen, stuur me dan een berichtje, ik help je graag.

Boek je fotosessie en blijf verbonden via Instagram of Facebook.