Contact

Zit je ergens mee? Vind je iets niet duidelijk? Heb je een specifieke vraag? Neem zeker contact met me op, ik help je graag!

Check ondertussen nog even de veel gestelde vragen. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen, mail me: hallo@defotoschuur.be. Ik neem zo snel als ik maar kan contact met je op!

Tot snel!

Of check de verschillende formules:

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

fotostudio Gent

HEY! IK BEN JANNA.

Welkom hier, wat fijn dat je er bent! Mag ik je helpen, laten we samen de tijd even stilstaan?

Een fotoshoot in De Schuur is er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en en jij komt helemaal tot rust in de prachtige setting. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je kindje. Ik leg je authentiek en naturel vast op foto en bezorg je beelden die spontaan en uniek zijn.

Zag je de studio al?

Naturel en autentiek

Thuiskomen

De daglicht fotostudio is zo ingericht dat je je meteen thuis voelt. Ik hou niet van geforceerde poses, of al lachend in de lens kijken. Ik wil dat je op je gemakt voelt, zodat ik je kan fotograferen zoals je echt bent. Gewoon, authentiek en naturel.

fotostudio Gent
Om tot rust te komen

Lichtrijk en prachtig gestyled

Ik heb enorm veel aandacht en tijd besteed aan de inrichting van de studio, om die zo sober mogelijk, maar tegelijkertijd toch ook opvallend mooi in te richten. In de zachte kleuren en neutrale setting, komen de foto’s van jou en je baby nog beter uit.

Volg je me al op Instagram?