Mijn verhaal

fotograaf

Hallo daar! Mijn naam is Janna.

Net zoals bij jou, glipt ook hier de tijd me door de vingers. Mijn twee dochters zijn daar het grootste bewijs van. Als fotograaf kan ik je helpen met jouw verhaal, om de tijd beter te vatten.


Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert,
doet kriebelen om meer te halen uit je foto’s.

familieportret

Mijn eerste DSLR-camera kocht ik toen ik zestien was. Ik herinner me het nog als de dag van… Nee, wacht.

Wat is er gebeurd?!

Ondertussen vond ik de zaligste job, kocht ik een huis, kreeg ik een dochtertje, nog een dochtertje, trouwden we en startte ik als fotograaf.

fotograaf

Waar is de tijd?!

Voel je dat ook?

Dat gevoel van trots, met een vleugje nostalgie? Jup, ik ook.

Onze kinderen groeien en bloeien, en ondertussen vliegen de jaren voorbij. Het gaat zo snel.

Foto’s zijn zo belangrijk voor ons levensverhaal, voor ieder hoofdstuk dat we starten en weer afsluiten. Foto’s maken het verleden tastbaar.

zelfportret

En net omdat het allemaal zo snel gaat, stopte ik met twijfelen en maakte ik van mijn passie mijn (bij)beroep. Want ik wil je helpen met jouw verhaal, als fotograaf.

Zodat we later altijd kunnen teruggrijpen

Foto’s maken onze herinneringen tastbaar. Die heb je nodig om met een gerust hart de volgende stap te zetten. Ze helpen je voelen wat je toen voelde.

En dat heb je nodig om met een gerust hart de volgende stap te zetten. Foto’s helpen je voelen wat je toen voelde.

Ze helpen je stilstaan, om dan weer door te gaan.


Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Dan is een Fotoschuursessie echt iets voor jou. Boek snel je fotosessie!

Boeken kan makkelijk via dit contactformulier. Of wil je gewoon weten of ik beschikbaar ben? Heb je nog een specifieke vraag? Laat maar horen! Dit contactformulier is trouwens helemaal vrijblijvend.

Boek je fotosessie

(of vraag vrijblijvend wat meer informatie)

Opgelet: Mijn agenda is volzet voor 2022! Ik ga er even van tussenuit vanaf oktober om een kleine aanvulling op ons gezin op de wereld te zetten. Wil je graag een shoot na 1 februari 2023? Vul gerust het boekingsformulier in.

Straat, huisnummer en gemeente
Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer trouwens voornamelijk tijdens het weekend.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.
Geen zorgen, ik stuur maar maximaal wekelijks eens een mailtje uit 🙂

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Door een datum vast te leggen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Copyright foto hoofding: Eline Hautekeete Fotografie

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

fotograaf

Wat fijn dat je al zo ver bent geraakt om over mij te lezen. Dat doet me deugd.

Wist je trouwens dat ik Journalistiek gestudeerd heb? Daar ontdekte ik dat ik mijn liefde voor woord en beeld kan combineren.

“Ik wil geen journalist worden hoor”, zei ik altijd

fotograaf

Ik specialiseerde me in televisie, waar we door gedreven mensen uit het veld alle kneepjes van het vak leerden.

Ik koos er ook voor het vak Fotografie van de fantastische Steven Meert. Zonder die lessen had ik vandaag niet gestaan waar ik sta.

“Ik wil geen journalist worden hoor”, zei ik altijd. Haha. Bon. Ik werk ondertussen meer dan 7 jaar voor de regionale televisiezender AVS.

En die fantastische job combineer ik al anderhalf jaar met mijn grootste passie.

Valt het op dat ik best trots ben op wat ik allemaal mag doen?

Volg je me al op Instagram?

Stephanie De Smet
Stephanie De Smet
24/04/2022
Wat een topervaring van begin tot eind! Yanna antwoordt zeer snel na het invullen van het online formulier en op alle mails. Vervolgens zochten we het ideale moment en locatie rekening houdend met ons gezin en het weer. Met haar tips voelden we ons ook goed voorbereid. Tijdens de shoot houdt ze heel goed rekening met de kinderen en luistert naar hun ritme en houdt rekening met hun grillen. Met onze baby van 1 maand en kleuter van 3 jaar heeft ze dit perfect gedaan! Het resultaat is ook zoveel beter dan we hadden gehoopt!
楊甯雅
楊甯雅
23/04/2022
We are very happy to have Janna as our photographer for the "before and after" pregnancy shoot! She takes her time to answer our questions up front and also make sure that we have good photos during the shoot. She captured some beautiful moments with such warm colors and intimate feelings :)
Jan Teurrekens
Jan Teurrekens
21/04/2022
Fotoshoot met ons dochtertje van 10 maanden was een absolute voltreffer. Vlotte communicatie vooraf, fotoshoot in een heel aangename, ongedwongen sfeer in de mooie schuur en vooral super mooie foto's! We kregen de foto's heel snel en we waren binnen de paar seconden onder de indruk en mega blij. Kiezen was onmogelijk dus hebben we zonder twijfelen het hele pakket aan foto's besteld. Aanrader!
Matthias Mergan
Matthias Mergan
20/04/2022
Familiefoto's laten nemen door De Fotoschuur was zo'n aangename ervaring. Het mailverkeer met Janna om de fotoshoot te plannen verliep vlot. Ze stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens de shoot zelf stelde ze ons meteen op ons gemak. Zo slaagde ze erin om ons spontaan te laten overkomen. De shoot was op locatie en daar gebruikte ze de omgeving om prachtige foto's te maken. Ook na de shoot verliep alles vlot. We ontvingen al snel Janna's eerste selectie van foto's waaruit we mochten kiezen welke we wilden. Het is zeker een aanrader en als we ooit nieuwe foto's nodig hebben, dan weten we dat we zeker weer kunnen rekenen op De Fotoschuur.
Marjon Walraet
Marjon Walraet
19/04/2022
Ik kreeg van mijn vriendinnen een newborn fotoshoot cadeau, deels omdat ons zoontje te vroeg geboren werd en ik de kans niet kreeg een zwangerschapsshoot te doen. Ikzelf vind het hebben van mooie foto’s erg belangrijk. Mijn man deelt dezelfde mening, maar hij heeft het niet zo voor fotoshoots en vindt spontane foto’s veel mooier dan foto’s waar er geposeerd wordt. Janna van de fotoschuur kreeg het echter voor elkaar spontane foto’s van ons 3 te trekken tijdens de fotoshoot. We voelden ons erg op ons gemak, Janna is een heel rustig iemand met veel geduld. We kregen reeds een preview van de resultaten en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik ben zo dankbaar dat we dit konden doen in de fotoschuur, het zijn beelden die we levenslang zullen koesteren. Een echte aanrader dus, om zelf te doen/cadeau te geven!
Caro De Pape
Caro De Pape
14/04/2022
Wat een geweldig getalenteerde fotografe is Janna. Haar foto’s waren echt wondermooi. Tijdens de fotosessie zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden, niks geforceerd gedoe, maar puur onszelf zijn en dat toont zich in het resultaat. De fotosessie was een echt lichtpuntje voor ons, met onbetaalbare foto’s die we voor altijd zullen koesteren.
Niamh De Rudder
Niamh De Rudder
07/04/2022
De communicatie met Janna vooraf verliep heel vlot. Ik boekte een zwangerschapsfotoshoot in haar studio die heel mooi en warm werd ingericht. Ik vond het een pluspunt dat ik gebruik kon maken van één van de kleedjes die daar op een kapstok hingen. Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak bij Janna. Zoals velen al schreven, worden er op een spontane manier foto’s genomen en wordt er niets geforceerd. En inderdaad: haar foto’s zijn prachtig! Over enkele weken komt Janna naar ons thuis voor een newborn fotoshoot. Ik vind het ook een pluspunt dat ze vooraf tips stuurt voor de keuze van (de kleur van) kledij. Aanrader!!!
Kimberly Claes
Kimberly Claes
29/03/2022
Als het kon, kreeg Janna nog wat sterretjes extra ⭐️ Vol goede moed vertrok ik op een herfstige dag naar de fotosessie die buiten zou plaatsvinden. Daarboven op, was mijn dochter tamelijk grumpy (want ja, het humeur van je baby kan je niet voorspellen). Alsnog slaagde Janna er met glans in om hele mooie foto’s af te leveren, met een happy baby’tje 🥰 Ze bracht ons rust en liet ons met wat aanwijzingen hier en daar ons ding doen. Janna is heel vriendelijk en enorm professioneel. Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is. Een echte aanrader voor als je levenslange tastbare herinneringen wil 🙂🌻 Tot de volgende shoot, Janna!
Lisa Hurtado
Lisa Hurtado
25/03/2022
Wij boekten een fotoshoot bij Janna met onze baby en we hebben er echt van genoten . Janna is een heel lieve en rustige fotografe Waardoor onze baby zich al direct op zijn gemak voelde Alles liep heel spontaan , zoals we ons zoontje wilde vastleggen , Janna trekt ook foto’s uit onverwachtse hoeken waardoor wij de mooiste foto’s van onze zoontje kregen , wij kregen al snel de selectie van de foto’s , we vonden ze allemaal prachtig , waardoor wij ervoor gekozen hebben om ze allemaal te nemen . Wij komen zeker terug! Bedankt Janna om de mooiste herinneringen van ons gezin vast te leggen.
Eva Uyttenhove
Eva Uyttenhove
17/03/2022
Janna is een fantastische fotograaf en haar studio is geweldig! Onze zoon was 9 weken oud toen we foto's gingen nemen en was niet de vrolijkste die dag. Hij is nogal zeer bewust van wat er gebeurt rondom hem en was dus zeer onder de indruk. Hij was dus zeker niet de meeste makkelijke baby op foto's van te nemen en toch is het eind resultaat prachtig. De kleine momenten waarop hij lachte, lief keek of geeuwde staan er allemaal op. Zelfs zijn lastigere momenten zijn mooi vastgelegd (hoort er ook bij, we willen niet allemaal perfecte foto's met een lach want zo is een baby leven helemaal niet!). We zijn enorm blij met de foto's en hadden ze bovendien heel snel! Zelfs mijn vriend, die een beetje tegen zijn zin vertrokken was en het nut niet zag van een baby shoot, is helemaal tevreden terug gekomen en is nu laaiend enthousiast over de foto's. Hij zag het bij vertrek niet zitten om te poseren maar stapte na de shoot buiten met de woorden "eigenlijk is het een beetje gezinstherapie: knuffelen, kusjes geven en spelen. En de fotograaf verdwijnt helemaal op de achtergrond. Je beseft vaak zelfs niet dat ze er is!" Een fantastische, prachtig ervaring die we later als onze zoon wat groter is nog eens opnieuw gaan doen!