Mini sessies

spontane foto's

Ik heb de knoop doorgehakt: ik organiseer voor het eerst mini sessies! Dat is een dag gevuld met een hele reeks korte fotoshoots. Iets voor jou?

In het kort:

– zondag 31 oktober ’21
– in de Gentbrugse Meersen
– met prachtige herfstkleuren
– 30 min. fotograferen
– inclusief 5 HR-foto’s
95 euro

Kies je tijdslot:

Opgelet: een boeking is definitief, door je plekje te reserveren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Ik vind jouw beleving en ervaring super belangrijk. Deze fotoshoot zal iets anders verlopen dan je van me gewoon bent. Maar ik ben er 100% van overtuigd dat we net zo veel plezier zullen maken.

mini sessies

Wat mag je verwachten?

Ik zorg voor een mooie setting, een lekker koekje voor tussendoor en een fijne sfeer. Ik sta er trouwens niet alleen voor. Ik heb een extra paar helpende handen ingeschakeld om de hele dag vlot te laten verlopen.

We hebben ongeveer een halfuurtje tijd om de foto’s te maken. Er is tijd om kennis te maken en te wennen aan mij en mijn camera. We doen alles op het gemak en volledig op jouw tempo.

mini sessies

Echt poseren is niet zo mijn ding. Lachen en in de lens kijken, hoeft helemaal niet. Ik begeleid je, geef tips en opdrachten om zo tot een reeks spontane foto’s te komen. Foto’s die je tonen zoals je echt bent.

Wat als het regent?

Ik ben de trotse eigenaar van de allermooiste daglicht fotostudio in Gent! Haha, mopje. Maar we kunnen er wel effectief terecht mocht het regenen. Handig toch. Dan hoeven we niet last-minute af te blazen en een nieuwe datum zoeken.

fotostudio Gent

En achteraf?

Na de mini sessies, maak ik een ruwe selectie. Daaruit kies je zelf je vijf favoriete foto’s. Of het mogen er ook meer zijn.

De foto’s die je uiteindelijk van me krijgt, zijn ideaal voor bijvoorbeeld een kerstkaartje of om je fotomuur te updaten. In de prijs zitten vijf foto’s in hoge resolutie.

Kies jouw tijdslot:

Opgelet: een boeking is definitief, door je plekje te reserveren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Nog vragen? Stuur me een berichtje via Instagram of Facebook, of mail naar hallo@defotoschuur.be

Wie weet, tot binnenkort!