Over

Janna

Hoi, mijn naam is Janna. De tijd glipt me door de vingers. Mijn twee dochters zijn daar het grootste bewijs van.

Mijn eerste DSLR-camera kocht ik toen ik zestien was. Ik herinner me het als de dag van… Nee, wacht.

Ondertussen vond ik de zaligste job, kochten we een huis, kreeg ik een kind, kochten we nog een huis, kreeg ik nog een kind, trouwden we.

Erm, wat is er gebeurd?!

Waar is de tijd?! Maar, voel je dat ook? Dat gevoel van trots, met een vleugje nostalgie? Jup, ik ook.

Janna

Ondertussen groeien en bloeien onze kinderen en vliegen de jaren voorbij. Foto’s zijn zo belangrijk voor ons levensverhaal, ze maken het verleden tastbaar. Nu heb ik eindelijk de sprong gewaagd en heb ik van mijn hobby mijn (bij)beroep gemaakt. Want ik wil je helpen!

Ik vind het zo fijn om de mooiste momenten op beeld vast te leggen zodat we daar later altijd naar kunnen teruggrijpen.

Foto’s maken het verleden tastbaar. Laat me je helpen op de pauzeknop duwen en de tijd even te laten stilstaan. Koester je herinneringen en maak ze eeuwig.

Liefs
Janna

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Janna

Wat fijn dat je al zo ver bent geraakt om over mij te lezen. Dat doet me deugd. Wist je trouwens dat ik Journalistiek gestudeerd heb? Daar ontdekte ik dat ik mijn liefde voor woord en beeld kan combineren.

“Ik wil geen journalist worden hoor”, zei ik altijd maar

Ik volgde de specialisatierichting Televisie, waar we door gedreven mensen uit het veld alle kneepjes van het vak leerden. Van goeie teksten tot de technische kanten van een camera. Ik koos er ook voor het vak Fotografie van de fantastische Steven Meert. Zonder die lessen had ik vandaag niet gestaan waar ik sta.

“Ik wil geen journalist worden hoor”, zei ik altijd maar. Haha. Bon. Wel dus. Ik werk ondertussen meer dan 6 jaar voor de regionale televisiezender AVS. Een zalige job waar ik veel dingen geleerd heb die vandaag ook nuttig zijn voor fotosessies.

Ondertussen combineer ik die fantastische job met mijn grooste passie en ben ik best trots op wat ik doe.