Testimonials

Een newborn shoot, fotosessie met je gezin, of mooie portretten van jezelf zijn de manier om je herinneringen tastbaar te maken. Samen genieten, ongeforceerd en in natuurlijk licht, met unieke en pure beelden als resultaat.

Je baby is geboren en sindsdien lijkt de tijd alleen maar sneller en sneller te gaan. De ene mijlpaal is pas voorbij, en daar is de volgende al. Da’s genieten, maar kon je de klok toch maar eens voor eventjes doen stoppen met draaien. Daar kan ik je bij helpen.

Zij gingen je al voor met een newborn shoot of familiesessie:

“Super leuke ervaring!
We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!”

Steffi

“We hadden een fotoshoot gewonnen met het gezin bij De Fotoschuur. Het was een toffe verrassing en een aangename ervaring. Onze kindjes van 2 en 3,5j hebben ook genoten en konden zich uitleven. De foto’s en de setting waren heel natuurlijk en weerspiegelen hoe we zijn.”An
newborn foto

“Mijn laatste newborn baby in ons gezin. Dat moesten we vastleggen. Niet alleen die mooie baby, maar ook ons volledige gezin! Via mijn nicht bij Janna terecht gekomen. Omdat de foto’s zo spontaan overkwamen. Geboekt en bewonderd! Super blij met het resultaat! De beste keuze geweest! Bedankt Janna, om ons gezin zo mooi op papier te zetten!”

Lara

“Ik was last minute hopeloos op zoek naar een fotograaf om mijn zoontje vast te leggen. Janna heeft haar toen aangeboden en ik was direct verliefd op haar manier van fotograferen. Snel een afspraak kunnen maken. Tijdens de shoot wist ze heel goed wat ze deed en vertelde ze ons hoe ze het mooist vond om de foto’s te maken. Nog geen week later heb ik de foto’s ontvangen en ze zijn gewoonweg prachtig!! Ik raad haar zeker aan, ze laat je op je gemak voelen en je zult een prachtige herinnering op beeld hebben erna 🥰🥰

Laura

“It was a real pleasure to work with Janna!
As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures!
Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.”

Joanna
fotoshoot gent

“Wij hebben een super leuke Zwangerschaps fotoshoot gehad met Janna en we zijn énorm verrast en super gelukkig met onze foto’s! Boven verwachting janna bezit de gave om je goed te begeleiden zodat het er allemaal natuurlijk en spontaan uitziet op foto. Als de baby geboren is denken we er zeker over om opnieuw een fotosessie met Janna in te plannen. Tijd vliegt snel, en Janna weet dit fantastisch mooi vast te leggen. Nogmaals een hele warme dank je wel aan Janna 🧡!”Naomi
newborn fotoshoot

“Aanrader voor ontspannen gezinsfoto’s bij je thuis! Janna pakt het rustig aan en was zeer goed met onze kinderen. Vooral onze oudste van 4 vraagt zeer veel aandacht maar ze wist hem op de juiste momenten even af te leiden. Ze laat ruimte om zelf mee te kiezen hoe en waar je de foto’s wil en heeft zelf oog voor goede fotoplekjes.”

Kristien
newborn shoot

“Fantastische ervaring met prachtig resultaat! Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk 😂). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering 👌 Bedankt Janna!”

Astrid
familiefoto's

“Janna van de Fotoschuur maakt prachtige, spontane, ongedwongen foto’s. We gingen samen naar de Gentbrugse Meersen en ze begeleidde mij en mijn kleindochter terwijl we wandelden, speelden en rondkeken. Ongedwongen, natuurlijk. Geen geforceerde lachjes, geen ongemakkelijke poses. Janna van de Fotoschuur weet liefde in een foto te vatten!”

Anne
fotoshoot

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben. Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt Janna!“
Anaïs
newborn shoot

“We wisten al dat Janna een fantastische madam is. (Ze is niet voor niets de meter van ons dochtertje.) We wisten ook al dat ze zalige foto’s kon nemen, maar dat ze dan ook nog eens supergoed is in het op het gemak stellen van mensen die niet graag op de foto staan of poseren (Fabio en ikke, hierzo 🙋🏼‍♀️) dat leerden we bij door een newborn shoot bij ons thuis. Ze maakte fan-tas-tisch mooie beelden van onze kindjes én ons viertjes en dat zonder dat we moeten poseren hebben, het ging gewoon vanzelf.
Dankjewel lieve Janna, de foto’s zijn prachtig!“

Tine

“We hebben lang getwijfeld of we wel babyfoto’s zouden laten maken, omdat we ze vaak te geforceerd vinden. Gelukkig kwamen we bij Janna terecht. We kregen precies wat we wilden: heel natuurlijke, ongedwongen foto’s van onze kleine vriend, gewoon bij ons thuis. Janna legt vast wat ze ziet. We zijn dan ook enorm gelukkig met het resultaat!”

Soetkin

“Wat een dag! De foto’s zijn voor ons de perfecte samenvatting van onze voormiddag met Janna. Ze heeft oog voor schoonheid en is een talent in het vastleggen van de mooiste momenten, waar we ons vaak zelf niet bewust van waren. Een super ervaring met een super fotografe!”

BO
fotoshoot baby

“Wat zijn we blij dat we Janna van De Fotoschuur contacteerden voor een babysessie. Ze maakte prachtige foto’s van ons pasgeboren zoontje, onze dochter en ons gezin. Allemaal spontane, pure foto’s, gewoon bij ons thuis. Bedankt Janna voor de mooie, blijvende herinneringen!”

Romy
newborn shoot

“Superfijne ervaring! Spontane foto’s in een ongedwongen sfeer. Exact wat we zochten. Een echte aanrader.“

Sofie

Wat fijn dat je hier bent

Een shoot met je newborn, familiefoto’s of portretfotografie, dat is wat ik het liefste doe. Ik vind dat een fotosessie iets moet zijn waarvan je kan genieten.

Daarom neem ik mijn tijd en volg ik helemaal jouw tempo of het tempo van je gezin. Ik wil unieke en ongedwongen beelden waar ik trots op kan zijn. Maar vooral: waar jij altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

Fotograaf in Gent

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Volg je me al op Instagram?

Daphne Beuckels
Daphne Beuckels
12/12/2021
Via instagram toevallig terecht gekomen bij Janna. Haar manier van foto's trekken, sprak ons meteen aan... gebruik makend van natuurlijk licht, geen poserende poses, gewoon puur en spontaan zoals we ons zoontje het liefst wilden vastleggen. Alles verliep zo vlot, zowel het mailverkeer als de shoot zelf, ons zoontje had een ietwat mindere dag maar Janna bleef zo geduldig en stelde ons enorm op ons gemak. De foto's waaruit we mochten kiezen kregen we al twee dagen nadien (wij kozen ze allemaal, ze waren te mooi om er uit te kiezen ;)) en nog geen week later hadden wij de definitieve foto's! Lang verhaal kort: de fotoschuur is een echte aanrader als je mooie herinneringen wilt voor later!
Kaatje Lucas
Kaatje Lucas
05/12/2021
We hebben de meest fantastische herinneringen op zak dankzij de prachtige foto's die Janna maakte van ons gezinnetje. Ze zag en voelde meteen wat het karaktertje van ons 8 maand oude dochtertje was, en bracht dat perfect in beeld. Tijdens de shoot in haar studio (prachtig, gezellig en huiselijk ingericht) stelde ze ons meteen op ons gemak. We konden gewoon tof bezig zijn met ons dochtertje, terwijl ze foto's nam en ons begeleidde om tot de mooiste foto's te komen. Ze voelt zo goed aan wat goed past op de foto. Na enkele dagen hadden we de unieke foto's al. Een hele dikke merci, Janna!
Sofie Mombaerts
Sofie Mombaerts
21/11/2021
Prachtfoto's! Niet twijfelen, gewoon doen.
Isaac Cocquyt
Isaac Cocquyt
05/11/2021
Friendly photographer, we like the natural style she goes for in her shoots. Recommended for family shoots.
Joke Tommelein
Joke Tommelein
01/11/2021
We boekten een fotoshoot bij Janna met onze twee maand oude dochter. Janna kwam bij ons thuis en alles verliep zeer relaxed. Ze stelde ons erg op ons gemak waardoor alles heel natuurlijk aanvoelde en ze had veel geduld toen ons dochtertje er even geen zin meer in had ;) Een dag na de shoot kregen we reeds een eerste selectie en een week later hadden we al de finale foto's, topservice! En prachtige foto's om voor altijd te koesteren!
Joanna Kłosowska
Joanna Kłosowska
21/09/2021
It was a real pleasure to work with Janna! As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures! Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.
Steffi Cattoir
Steffi Cattoir
16/08/2021
Super leuke ervaring! We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!