Testimonials

Een newborn shoot, fotosessie met je gezin, of mooie portretten van jezelf zijn de manier om je herinneringen tastbaar te maken. Samen genieten, ongeforceerd en in natuurlijk licht, met unieke en pure beelden als resultaat.

Je baby is geboren en sindsdien lijkt de tijd alleen maar sneller en sneller te gaan. De ene mijlpaal is pas voorbij, en daar is de volgende al. Da’s genieten, maar kon je de klok toch maar eens voor eventjes doen stoppen met draaien. Daar kan ik je bij helpen.

Zij gingen je al voor met een newborn shoot of familiesessie:

“Super leuke ervaring!
We boekten een fotosessie met onze pasgeboren dochter. Janna stelde ons onmiddellijk op ons gemak. De fotostudio is super gezellig ingericht en alles verloopt zeer gemoedelijk en op tempo van je kindje. We konden knuffelen met ons kindje en de intussen werden de meest prachtige foto’s gemaakt! Zeer tevreden met het resultaat!!”

Steffi

“We hadden een fotoshoot gewonnen met het gezin bij De Fotoschuur. Het was een toffe verrassing en een aangename ervaring. Onze kindjes van 2 en 3,5j hebben ook genoten en konden zich uitleven. De foto’s en de setting waren heel natuurlijk en weerspiegelen hoe we zijn.”An
newborn foto

“Mijn laatste newborn baby in ons gezin. Dat moesten we vastleggen. Niet alleen die mooie baby, maar ook ons volledige gezin! Via mijn nicht bij Janna terecht gekomen. Omdat de foto’s zo spontaan overkwamen. Geboekt en bewonderd! Super blij met het resultaat! De beste keuze geweest! Bedankt Janna, om ons gezin zo mooi op papier te zetten!”

Lara

“Ik was last minute hopeloos op zoek naar een fotograaf om mijn zoontje vast te leggen. Janna heeft haar toen aangeboden en ik was direct verliefd op haar manier van fotograferen. Snel een afspraak kunnen maken. Tijdens de shoot wist ze heel goed wat ze deed en vertelde ze ons hoe ze het mooist vond om de foto’s te maken. Nog geen week later heb ik de foto’s ontvangen en ze zijn gewoonweg prachtig!! Ik raad haar zeker aan, ze laat je op je gemak voelen en je zult een prachtige herinnering op beeld hebben erna 🥰🥰

Laura

“It was a real pleasure to work with Janna!
As a photographer, she is easy-going and unmannered, focused on her task and subjects (and not on herself). We really enjoyed our pregnancy photoshoot and we are also truly happy with the result. Also a big and unexpected plus was the speed of delivery of the preselected and the final pictures!
Janna is also a good entrepreneur and a lovely person. The communication between us went smoothly and Janna was ready to provide extra information or clarification whenever we needed any.”

Joanna
fotoshoot gent

“Wij hebben een super leuke Zwangerschaps fotoshoot gehad met Janna en we zijn énorm verrast en super gelukkig met onze foto’s! Boven verwachting janna bezit de gave om je goed te begeleiden zodat het er allemaal natuurlijk en spontaan uitziet op foto. Als de baby geboren is denken we er zeker over om opnieuw een fotosessie met Janna in te plannen. Tijd vliegt snel, en Janna weet dit fantastisch mooi vast te leggen. Nogmaals een hele warme dank je wel aan Janna 🧡!”Naomi
newborn fotoshoot

“Aanrader voor ontspannen gezinsfoto’s bij je thuis! Janna pakt het rustig aan en was zeer goed met onze kinderen. Vooral onze oudste van 4 vraagt zeer veel aandacht maar ze wist hem op de juiste momenten even af te leiden. Ze laat ruimte om zelf mee te kiezen hoe en waar je de foto’s wil en heeft zelf oog voor goede fotoplekjes.”

Kristien
newborn shoot

“Fantastische ervaring met prachtig resultaat! Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk 😂). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering 👌 Bedankt Janna!”

Astrid
familiefoto's

“Janna van de Fotoschuur maakt prachtige, spontane, ongedwongen foto’s. We gingen samen naar de Gentbrugse Meersen en ze begeleidde mij en mijn kleindochter terwijl we wandelden, speelden en rondkeken. Ongedwongen, natuurlijk. Geen geforceerde lachjes, geen ongemakkelijke poses. Janna van de Fotoschuur weet liefde in een foto te vatten!”

Anne
fotoshoot

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben. Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt Janna!“
Anaïs
newborn shoot

“We wisten al dat Janna een fantastische madam is. (Ze is niet voor niets de meter van ons dochtertje.) We wisten ook al dat ze zalige foto’s kon nemen, maar dat ze dan ook nog eens supergoed is in het op het gemak stellen van mensen die niet graag op de foto staan of poseren (Fabio en ikke, hierzo 🙋🏼‍♀️) dat leerden we bij door een newborn shoot bij ons thuis. Ze maakte fan-tas-tisch mooie beelden van onze kindjes én ons viertjes en dat zonder dat we moeten poseren hebben, het ging gewoon vanzelf.
Dankjewel lieve Janna, de foto’s zijn prachtig!“

Tine

“We hebben lang getwijfeld of we wel babyfoto’s zouden laten maken, omdat we ze vaak te geforceerd vinden. Gelukkig kwamen we bij Janna terecht. We kregen precies wat we wilden: heel natuurlijke, ongedwongen foto’s van onze kleine vriend, gewoon bij ons thuis. Janna legt vast wat ze ziet. We zijn dan ook enorm gelukkig met het resultaat!”

Soetkin

“Wat een dag! De foto’s zijn voor ons de perfecte samenvatting van onze voormiddag met Janna. Ze heeft oog voor schoonheid en is een talent in het vastleggen van de mooiste momenten, waar we ons vaak zelf niet bewust van waren. Een super ervaring met een super fotografe!”

BO
fotoshoot baby

“Wat zijn we blij dat we Janna van De Fotoschuur contacteerden voor een babysessie. Ze maakte prachtige foto’s van ons pasgeboren zoontje, onze dochter en ons gezin. Allemaal spontane, pure foto’s, gewoon bij ons thuis. Bedankt Janna voor de mooie, blijvende herinneringen!”

Romy
newborn shoot

“Superfijne ervaring! Spontane foto’s in een ongedwongen sfeer. Exact wat we zochten. Een echte aanrader.“

Sofie

Wat fijn dat je hier bent

Een shoot met je newborn, familiefoto’s of portretfotografie, dat is wat ik het liefste doe. Ik vind dat een fotosessie iets moet zijn waarvan je kan genieten.

Daarom neem ik mijn tijd en volg ik helemaal jouw tempo of het tempo van je gezin. Ik wil unieke en ongedwongen beelden waar ik trots op kan zijn. Maar vooral: waar jij altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

Fotograaf in Gent

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Volg je me al op Instagram?

Stephanie De Smet
Stephanie De Smet
24/04/2022
Wat een topervaring van begin tot eind! Yanna antwoordt zeer snel na het invullen van het online formulier en op alle mails. Vervolgens zochten we het ideale moment en locatie rekening houdend met ons gezin en het weer. Met haar tips voelden we ons ook goed voorbereid. Tijdens de shoot houdt ze heel goed rekening met de kinderen en luistert naar hun ritme en houdt rekening met hun grillen. Met onze baby van 1 maand en kleuter van 3 jaar heeft ze dit perfect gedaan! Het resultaat is ook zoveel beter dan we hadden gehoopt!
楊甯雅
楊甯雅
23/04/2022
We are very happy to have Janna as our photographer for the "before and after" pregnancy shoot! She takes her time to answer our questions up front and also make sure that we have good photos during the shoot. She captured some beautiful moments with such warm colors and intimate feelings :)
Jan Teurrekens
Jan Teurrekens
21/04/2022
Fotoshoot met ons dochtertje van 10 maanden was een absolute voltreffer. Vlotte communicatie vooraf, fotoshoot in een heel aangename, ongedwongen sfeer in de mooie schuur en vooral super mooie foto's! We kregen de foto's heel snel en we waren binnen de paar seconden onder de indruk en mega blij. Kiezen was onmogelijk dus hebben we zonder twijfelen het hele pakket aan foto's besteld. Aanrader!
Matthias Mergan
Matthias Mergan
20/04/2022
Familiefoto's laten nemen door De Fotoschuur was zo'n aangename ervaring. Het mailverkeer met Janna om de fotoshoot te plannen verliep vlot. Ze stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens de shoot zelf stelde ze ons meteen op ons gemak. Zo slaagde ze erin om ons spontaan te laten overkomen. De shoot was op locatie en daar gebruikte ze de omgeving om prachtige foto's te maken. Ook na de shoot verliep alles vlot. We ontvingen al snel Janna's eerste selectie van foto's waaruit we mochten kiezen welke we wilden. Het is zeker een aanrader en als we ooit nieuwe foto's nodig hebben, dan weten we dat we zeker weer kunnen rekenen op De Fotoschuur.
Marjon Walraet
Marjon Walraet
19/04/2022
Ik kreeg van mijn vriendinnen een newborn fotoshoot cadeau, deels omdat ons zoontje te vroeg geboren werd en ik de kans niet kreeg een zwangerschapsshoot te doen. Ikzelf vind het hebben van mooie foto’s erg belangrijk. Mijn man deelt dezelfde mening, maar hij heeft het niet zo voor fotoshoots en vindt spontane foto’s veel mooier dan foto’s waar er geposeerd wordt. Janna van de fotoschuur kreeg het echter voor elkaar spontane foto’s van ons 3 te trekken tijdens de fotoshoot. We voelden ons erg op ons gemak, Janna is een heel rustig iemand met veel geduld. We kregen reeds een preview van de resultaten en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik ben zo dankbaar dat we dit konden doen in de fotoschuur, het zijn beelden die we levenslang zullen koesteren. Een echte aanrader dus, om zelf te doen/cadeau te geven!
Caro De Pape
Caro De Pape
14/04/2022
Wat een geweldig getalenteerde fotografe is Janna. Haar foto’s waren echt wondermooi. Tijdens de fotosessie zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden, niks geforceerd gedoe, maar puur onszelf zijn en dat toont zich in het resultaat. De fotosessie was een echt lichtpuntje voor ons, met onbetaalbare foto’s die we voor altijd zullen koesteren.
Niamh De Rudder
Niamh De Rudder
07/04/2022
De communicatie met Janna vooraf verliep heel vlot. Ik boekte een zwangerschapsfotoshoot in haar studio die heel mooi en warm werd ingericht. Ik vond het een pluspunt dat ik gebruik kon maken van één van de kleedjes die daar op een kapstok hingen. Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak bij Janna. Zoals velen al schreven, worden er op een spontane manier foto’s genomen en wordt er niets geforceerd. En inderdaad: haar foto’s zijn prachtig! Over enkele weken komt Janna naar ons thuis voor een newborn fotoshoot. Ik vind het ook een pluspunt dat ze vooraf tips stuurt voor de keuze van (de kleur van) kledij. Aanrader!!!
Kimberly Claes
Kimberly Claes
29/03/2022
Als het kon, kreeg Janna nog wat sterretjes extra ⭐️ Vol goede moed vertrok ik op een herfstige dag naar de fotosessie die buiten zou plaatsvinden. Daarboven op, was mijn dochter tamelijk grumpy (want ja, het humeur van je baby kan je niet voorspellen). Alsnog slaagde Janna er met glans in om hele mooie foto’s af te leveren, met een happy baby’tje 🥰 Ze bracht ons rust en liet ons met wat aanwijzingen hier en daar ons ding doen. Janna is heel vriendelijk en enorm professioneel. Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is. Een echte aanrader voor als je levenslange tastbare herinneringen wil 🙂🌻 Tot de volgende shoot, Janna!
Lisa Hurtado
Lisa Hurtado
25/03/2022
Wij boekten een fotoshoot bij Janna met onze baby en we hebben er echt van genoten . Janna is een heel lieve en rustige fotografe Waardoor onze baby zich al direct op zijn gemak voelde Alles liep heel spontaan , zoals we ons zoontje wilde vastleggen , Janna trekt ook foto’s uit onverwachtse hoeken waardoor wij de mooiste foto’s van onze zoontje kregen , wij kregen al snel de selectie van de foto’s , we vonden ze allemaal prachtig , waardoor wij ervoor gekozen hebben om ze allemaal te nemen . Wij komen zeker terug! Bedankt Janna om de mooiste herinneringen van ons gezin vast te leggen.
Eva Uyttenhove
Eva Uyttenhove
17/03/2022
Janna is een fantastische fotograaf en haar studio is geweldig! Onze zoon was 9 weken oud toen we foto's gingen nemen en was niet de vrolijkste die dag. Hij is nogal zeer bewust van wat er gebeurt rondom hem en was dus zeer onder de indruk. Hij was dus zeker niet de meeste makkelijke baby op foto's van te nemen en toch is het eind resultaat prachtig. De kleine momenten waarop hij lachte, lief keek of geeuwde staan er allemaal op. Zelfs zijn lastigere momenten zijn mooi vastgelegd (hoort er ook bij, we willen niet allemaal perfecte foto's met een lach want zo is een baby leven helemaal niet!). We zijn enorm blij met de foto's en hadden ze bovendien heel snel! Zelfs mijn vriend, die een beetje tegen zijn zin vertrokken was en het nut niet zag van een baby shoot, is helemaal tevreden terug gekomen en is nu laaiend enthousiast over de foto's. Hij zag het bij vertrek niet zitten om te poseren maar stapte na de shoot buiten met de woorden "eigenlijk is het een beetje gezinstherapie: knuffelen, kusjes geven en spelen. En de fotograaf verdwijnt helemaal op de achtergrond. Je beseft vaak zelfs niet dat ze er is!" Een fantastische, prachtig ervaring die we later als onze zoon wat groter is nog eens opnieuw gaan doen!