Testimonials

Een newborn shoot, fotosessie met je gezin, of mooie portretten van jezelf zijn de manier om je herinneringen tastbaar te maken. Samen genieten, ongeforceerd en in natuurlijk licht, met unieke en pure beelden als resultaat.

Je baby is geboren en sindsdien lijkt de tijd alleen maar sneller en sneller te gaan. De ene mijlpaal is pas voorbij, en daar is de volgende al. Da’s genieten, maar kon je de klok toch maar eens voor eventjes doen stoppen met draaien. Daar kan ik je bij helpen.

Zij gingen je al voor met een newborn shoot of familiesessie:

newborn fotoshoot

“Aanrader voor ontspannen gezinsfoto’s bij je thuis! Janna pakt het rustig aan en was zeer goed met onze kinderen. Vooral onze oudste van 4 vraagt zeer veel aandacht maar ze wist hem op de juiste momenten even af te leiden. Ze laat ruimte om zelf mee te kiezen hoe en waar je de foto’s wil en heeft zelf oog voor goede fotoplekjes.”

Kristien
newborn shoot

“Fantastische ervaring met prachtig resultaat! Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk 😂). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering 👌 Bedankt Janna!”

Astrid
familiefoto's

“Janna van de Fotoschuur maakt prachtige, spontane, ongedwongen foto’s. We gingen samen naar de Gentbrugse Meersen en ze begeleidde mij en mijn kleindochter terwijl we wandelden, speelden en rondkeken. Ongedwongen, natuurlijk. Geen geforceerde lachjes, geen ongemakkelijke poses. Janna van de Fotoschuur weet liefde in een foto te vatten!”

Anne
fotoshoot

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben. Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt Janna!“
Anaïs
newborn shoot

“We wisten al dat Janna een fantastische madam is. (Ze is niet voor niets de meter van ons dochtertje.) We wisten ook al dat ze zalige foto’s kon nemen, maar dat ze dan ook nog eens supergoed is in het op het gemak stellen van mensen die niet graag op de foto staan of poseren (Fabio en ikke, hierzo 🙋🏼‍♀️) dat leerden we bij door een newborn shoot bij ons thuis. Ze maakte fan-tas-tisch mooie beelden van onze kindjes én ons viertjes en dat zonder dat we moeten poseren hebben, het ging gewoon vanzelf.
Dankjewel lieve Janna, de foto’s zijn prachtig!“

Tine

“We hebben lang getwijfeld of we wel babyfoto’s zouden laten maken, omdat we ze vaak te geforceerd vinden. Gelukkig kwamen we bij Janna terecht. We kregen precies wat we wilden: heel natuurlijke, ongedwongen foto’s van onze kleine vriend, gewoon bij ons thuis. Janna legt vast wat ze ziet. We zijn dan ook enorm gelukkig met het resultaat!”

Soetkin

“Wat een dag! De foto’s zijn voor ons de perfecte samenvatting van onze voormiddag met Janna. Ze heeft oog voor schoonheid en is een talent in het vastleggen van de mooiste momenten, waar we ons vaak zelf niet bewust van waren. Een super ervaring met een super fotografe!”

BO
fotoshoot baby

“Wat zijn we blij dat we Janna van De Fotoschuur contacteerden voor een babysessie. Ze maakte prachtige foto’s van ons pasgeboren zoontje, onze dochter en ons gezin. Allemaal spontane, pure foto’s, gewoon bij ons thuis. Bedankt Janna voor de mooie, blijvende herinneringen!”

Romy
newborn shoot

“Superfijne ervaring! Spontane foto’s in een ongedwongen sfeer. Exact wat we zochten. Een echte aanrader.“

Sofie

Wat fijn dat je hier bent

Een shoot met je newborn, familiefoto’s of portretfotografie, dat is wat ik het liefste doe. Ik vind dat een fotosessie iets moet zijn waarvan je kan genieten. Daarom neem ik mijn tijd en volg ik helemaal jouw tempo of het tempo van je gezin. Ik wil unieke en ongedwongen beelden waar ik trots op kan zijn. Maar vooral: waar jij altijd met een heerlijk gevoel op kan terug kijken.

Fotograaf in Gent

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Vereeuwig je herinneringen.

Stap even uit de rush die het leven vaak is, onthaast en blijf stilstaan bij wie jullie geworden zijn. Wees trots!

Volg je me al op Instagram?