Je baby vereeuwigd

Babyfotografie fotograaf Gent baby

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Als fotograaf in Gent help ik je je baby voor eeuwig herinneren. Daarvoor kan je kiezen uit twee formules babyfotografie:


Babysessie STUDIO

prijs: 260 euro

mama+papa+baby

60-90 minuten

15 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Inclusief
uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips
toegang tot client closet (mama&baby) en alle accessoires


Babysessie THUIS

prijs: 260 euro*

met het hele gezin

60-90 minuten

15 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

*buiten Gent is er een verplaatsingskost van €0,35/km


Uitbreiden met extra foto’s:

• 10 euro per foto

Pakket 01:
10 extra foto’s voor €70

Pakket 02:
volledige galerij voor €160
(totale waarde van min. €350)

De Belevenis

Ontdek waarom een Fotoschuur-babysessie anders is dan alle andere.

Waar jij op mag rekenen

Dat de fotoshoot niet geforceerd voelt, maar rustig en op het gemak gaat. Zodat jij helemaal relaxt bent en je baby’tje gelukkig is. Ik volg je gezin met jullie eigen tempo, je baby’s tempo. Met tijd om wakker te zijn, rust om te slapen, ruimte om te drinken.

De fotosessie gebeurt naturel, poseren hoeft niet. Zo voelen de foto’s écht en tonen ze hoe hecht jullie band is.


Zodat je je steeds kan herinneren.
De gevoelens die je nu beleeft, voor altijd vastgelegd.

“Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering. Bedankt Janna!”

– Astrid


Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Dan is een Fotoschuursessie echt iets voor jou. Boek snel je fotosessie!

Boeken kan makkelijk via dit contactformulier. Of wil je gewoon weten of ik beschikbaar ben? Heb je nog een specifieke vraag? Laat maar horen! Dit contactformulier is trouwens helemaal vrijblijvend.

Boek je fotosessie

Opgelet: Mijn agenda is volzet voor 2022! Ik ga er even van tussenuit vanaf oktober om een kleine aanvulling op ons gezin op de wereld te zetten. Wil je graag een shoot na 1 februari 2023? Vul gerust het boekingsformulier in.

Straat, huisnummer en gemeente
Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer trouwens voornamelijk tijdens het weekend.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.
Geen zorgen, ik stuur maar maximaal wekelijks eens een mailtje uit 🙂

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Door een datum vast te leggen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

babyfotografie
fotograaf gent baby

Om voor altijd terug te kunnen kijken fotograaf Gent baby

Die zachte haartjes, die donkere oogjes, dat schattig wipneusje. Zit jij ook zo uren naar je baby te staren?

Naar hoe zijn buikje op en neer gaat, tegelijk genietend van het zachte geluid van zijn adem? Zalig he. Of tel je daar momenteel keihard naar af?

Wat spannend. De zwangerschap, je baby’tje, ouders zijn. De newborn fotoshoot is er om niet te vergeten, om voor altijd terug te kunnen kijken en nog eens te genieten.

babyfotografie

Ik kom even bij je thuis, als babyfotograaf werk ik in Gent of elders in Oost-Vlaanderen. Daar leg ik voor zo’n 60 minuten de focus helemaal op jullie gezin.

Of je komt met je baby’tje naar de fotostudio in Sint-Amandsberg, een plek waar je helemaal tot rust kan komen.

De liefste blikken, zachtste bewegingen en kleinste details leg ik vast. Uiteindelijk krijg je van mij 15 gevarieerde foto’s, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Jouw investering? 260 euro, voor beelden die je eeuwig kan koesteren.

fotograaf gent baby

“Wij kozen voor onze babyfoto’s bewust voor Janna van De Fotoschuur omdat ze heel natuurlijke, ongedwongen foto’s maakt. Niets is geforceerd, ze legt vast wat ze ziet en dat heeft ons over de streep getrokken om ervoor te gaan. We zijn ontzettend blij met het resultaat! De fotosessie verliep heel vlot en de foto’s zijn prachtig, helemaal wat we wilden.”

– Soetkin

Hoe ga ik te werk als babyfotograaf?

Voor een babysessie kom bij je thuis. Thuis ben je op het gemak en doet je baby minder nieuwe indrukken op. Dat klinkt voor mij als de perfecte, relaxte sfeer!


Of je komt naar de studio, een zalig rustgevende plek, met zachte kleuren en prachtig lichtinval. Je voelt je er meteen helemaal thuis.

babyfotografie

Ik ben een fotograaf uit Gent, maar reis met plezier de provincie Oost-Vlaanderen rond voor je baby.

Ik ga helemaal mee in jullie tempo. Tijd voor zijn melk, of even de pamper verversen? Tja, dat moet gewoon gebeuren he. Ondertussen maak ik ook van die intieme momenten graag foto’s.

En weet je. Soms lukt het gewoon niet zo goed en dat is helemaal niet erg. Ik kom dan liever nog een keertje terug, zodat je zeker bent van de allermooiste herinneringen.

fotograaf gent baby

Samenwerken

Jij kent je thuis als de beste, dus heb je een groot raam met veel lichtinval of een favoriet plekje? Dan hoor ik het graag!

Meestal fotografeer ik op jullie bed, want daar past iedereen op (inclusief broertjes of zusjes). En ik kan iedereen makkelijk vanuit verschillende hoeken fotograferen.

Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Schrap dat maar. Zo werk ik liever niet. Poseren hoeft helemaal niet.

Ik heb liefst van al dat jullie bezig zijn met elkaar. Ik zal jullie wel begeleiden, door te tonen hoe jullie best zitten en waar je bijvoorbeeld je hand kan leggen.

fotograaf gent baby

Meer lezen? Ik schreef een uitgebreid blogbericht over het verloop van een babyfotoshoot: Wat je mag verwachten van een newborn fotoshoot

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens een sessie babyfotografie? I’ve got you covered! Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot

babyfotografie

Wanneer boek ik best een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot is super leuk om te doen en tegelijk een prachtige herinnering voor later. Die zalige details: kleine voetjes, mini nageltjes, zachte haartjes en donkere oogjes. Je baby verandert zo snel. Da’s cliché om te zeggen he, maar helemaal waar.

fotograaf gent baby

Maar hoe oud is mijn baby dan best voor zo’n newborn fotoshoot?

Volgens sommige fotografen: best niet ouder dan tien dagen. Volgens mij: eender welke leeftijd.

babyfotografie

Er zijn fotografen die graag je baby in specifieke poses leggen. Om dat te kunnen doen, moet je baby nog erg veel slapen. Ik werk niet op die manier.

Zulke overgeposeerde babyfoto’s zijn niet mijn ding en ze zijn bovendien niet altijd even veilig voor je baby.

Baby-baby

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

Dat is lifestylefotografie, en dat is waar ik achter sta. Ik volg een stukje van jullie leven en leg dat voor eeuwig vast.

Fotograaf in Gent

Als ik er toch echt een leeftijd op moet plakken: van pasgeboren tot zo’n drie maanden.

Dan is dat echte baby-baby er nog niet helemaal uit.

Maar eerlijk? Het moment dat jij denkt: nu, nog snel, voor het te laat is. Dat is je teken.

Of boek al tijdens je zwangerschap en geef je uitgerekende datum mee, op basis daarvan kunnen we al een datum prikken en eventueel nog schuiven.

Wist je trouwens dat ik ook graag zwangerschapssessies doe? Laat maar weten als je daar zin in hebt! Zit je nog met andere vragen of wil je iets specifiek weten? Mail me gerust: hallo@defotoschuur.be en ik help je meteen!

fotograaf gent baby

Studio De Schuur

fotostudio Gent

Kom je toch liever naar De Schuur, mijn prachtige daglicht fotostudio in Sint-Amandsberg? Ik verwelkom je er graag!

Volg je me al op Instagram of Facebook?

Stephanie De Smet
Stephanie De Smet
24/04/2022
Wat een topervaring van begin tot eind! Yanna antwoordt zeer snel na het invullen van het online formulier en op alle mails. Vervolgens zochten we het ideale moment en locatie rekening houdend met ons gezin en het weer. Met haar tips voelden we ons ook goed voorbereid. Tijdens de shoot houdt ze heel goed rekening met de kinderen en luistert naar hun ritme en houdt rekening met hun grillen. Met onze baby van 1 maand en kleuter van 3 jaar heeft ze dit perfect gedaan! Het resultaat is ook zoveel beter dan we hadden gehoopt!
楊甯雅
楊甯雅
23/04/2022
We are very happy to have Janna as our photographer for the "before and after" pregnancy shoot! She takes her time to answer our questions up front and also make sure that we have good photos during the shoot. She captured some beautiful moments with such warm colors and intimate feelings :)
Jan Teurrekens
Jan Teurrekens
21/04/2022
Fotoshoot met ons dochtertje van 10 maanden was een absolute voltreffer. Vlotte communicatie vooraf, fotoshoot in een heel aangename, ongedwongen sfeer in de mooie schuur en vooral super mooie foto's! We kregen de foto's heel snel en we waren binnen de paar seconden onder de indruk en mega blij. Kiezen was onmogelijk dus hebben we zonder twijfelen het hele pakket aan foto's besteld. Aanrader!
Matthias Mergan
Matthias Mergan
20/04/2022
Familiefoto's laten nemen door De Fotoschuur was zo'n aangename ervaring. Het mailverkeer met Janna om de fotoshoot te plannen verliep vlot. Ze stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens de shoot zelf stelde ze ons meteen op ons gemak. Zo slaagde ze erin om ons spontaan te laten overkomen. De shoot was op locatie en daar gebruikte ze de omgeving om prachtige foto's te maken. Ook na de shoot verliep alles vlot. We ontvingen al snel Janna's eerste selectie van foto's waaruit we mochten kiezen welke we wilden. Het is zeker een aanrader en als we ooit nieuwe foto's nodig hebben, dan weten we dat we zeker weer kunnen rekenen op De Fotoschuur.
Marjon Walraet
Marjon Walraet
19/04/2022
Ik kreeg van mijn vriendinnen een newborn fotoshoot cadeau, deels omdat ons zoontje te vroeg geboren werd en ik de kans niet kreeg een zwangerschapsshoot te doen. Ikzelf vind het hebben van mooie foto’s erg belangrijk. Mijn man deelt dezelfde mening, maar hij heeft het niet zo voor fotoshoots en vindt spontane foto’s veel mooier dan foto’s waar er geposeerd wordt. Janna van de fotoschuur kreeg het echter voor elkaar spontane foto’s van ons 3 te trekken tijdens de fotoshoot. We voelden ons erg op ons gemak, Janna is een heel rustig iemand met veel geduld. We kregen reeds een preview van de resultaten en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik ben zo dankbaar dat we dit konden doen in de fotoschuur, het zijn beelden die we levenslang zullen koesteren. Een echte aanrader dus, om zelf te doen/cadeau te geven!
Caro De Pape
Caro De Pape
14/04/2022
Wat een geweldig getalenteerde fotografe is Janna. Haar foto’s waren echt wondermooi. Tijdens de fotosessie zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden, niks geforceerd gedoe, maar puur onszelf zijn en dat toont zich in het resultaat. De fotosessie was een echt lichtpuntje voor ons, met onbetaalbare foto’s die we voor altijd zullen koesteren.
Niamh De Rudder
Niamh De Rudder
07/04/2022
De communicatie met Janna vooraf verliep heel vlot. Ik boekte een zwangerschapsfotoshoot in haar studio die heel mooi en warm werd ingericht. Ik vond het een pluspunt dat ik gebruik kon maken van één van de kleedjes die daar op een kapstok hingen. Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak bij Janna. Zoals velen al schreven, worden er op een spontane manier foto’s genomen en wordt er niets geforceerd. En inderdaad: haar foto’s zijn prachtig! Over enkele weken komt Janna naar ons thuis voor een newborn fotoshoot. Ik vind het ook een pluspunt dat ze vooraf tips stuurt voor de keuze van (de kleur van) kledij. Aanrader!!!
Kimberly Claes
Kimberly Claes
29/03/2022
Als het kon, kreeg Janna nog wat sterretjes extra ⭐️ Vol goede moed vertrok ik op een herfstige dag naar de fotosessie die buiten zou plaatsvinden. Daarboven op, was mijn dochter tamelijk grumpy (want ja, het humeur van je baby kan je niet voorspellen). Alsnog slaagde Janna er met glans in om hele mooie foto’s af te leveren, met een happy baby’tje 🥰 Ze bracht ons rust en liet ons met wat aanwijzingen hier en daar ons ding doen. Janna is heel vriendelijk en enorm professioneel. Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is. Een echte aanrader voor als je levenslange tastbare herinneringen wil 🙂🌻 Tot de volgende shoot, Janna!
Lisa Hurtado
Lisa Hurtado
25/03/2022
Wij boekten een fotoshoot bij Janna met onze baby en we hebben er echt van genoten . Janna is een heel lieve en rustige fotografe Waardoor onze baby zich al direct op zijn gemak voelde Alles liep heel spontaan , zoals we ons zoontje wilde vastleggen , Janna trekt ook foto’s uit onverwachtse hoeken waardoor wij de mooiste foto’s van onze zoontje kregen , wij kregen al snel de selectie van de foto’s , we vonden ze allemaal prachtig , waardoor wij ervoor gekozen hebben om ze allemaal te nemen . Wij komen zeker terug! Bedankt Janna om de mooiste herinneringen van ons gezin vast te leggen.
Eva Uyttenhove
Eva Uyttenhove
17/03/2022
Janna is een fantastische fotograaf en haar studio is geweldig! Onze zoon was 9 weken oud toen we foto's gingen nemen en was niet de vrolijkste die dag. Hij is nogal zeer bewust van wat er gebeurt rondom hem en was dus zeer onder de indruk. Hij was dus zeker niet de meeste makkelijke baby op foto's van te nemen en toch is het eind resultaat prachtig. De kleine momenten waarop hij lachte, lief keek of geeuwde staan er allemaal op. Zelfs zijn lastigere momenten zijn mooi vastgelegd (hoort er ook bij, we willen niet allemaal perfecte foto's met een lach want zo is een baby leven helemaal niet!). We zijn enorm blij met de foto's en hadden ze bovendien heel snel! Zelfs mijn vriend, die een beetje tegen zijn zin vertrokken was en het nut niet zag van een baby shoot, is helemaal tevreden terug gekomen en is nu laaiend enthousiast over de foto's. Hij zag het bij vertrek niet zitten om te poseren maar stapte na de shoot buiten met de woorden "eigenlijk is het een beetje gezinstherapie: knuffelen, kusjes geven en spelen. En de fotograaf verdwijnt helemaal op de achtergrond. Je beseft vaak zelfs niet dat ze er is!" Een fantastische, prachtig ervaring die we later als onze zoon wat groter is nog eens opnieuw gaan doen!