Je baby vereeuwigd

Babyfotografie fotograaf Gent baby

Zijn huid zo broos, zijn haren zo zacht, zijn nageltjes zo klein en zijn lach nog zo zeldzaam. Als fotograaf in Gent help ik je je baby voor eeuwig herinneren. Daarvoor kan je kiezen uit twee formules:


Babysessie STUDIO

prijs: 220 euro

mama+papa+baby

60-90 minuten

15 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Inclusief
uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips
toegang tot client closet (mama&baby) en alle accessoires


Babysessie THUIS

prijs: 220 euro*

met het hele gezin

60-90 minuten

15 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Inclusief uitgebreide gids om je voor te bereiden en kledingtips

*buiten Gent is er een verplaatsingskost van €0,35/km

babyfotografie


Uitbreiden met extra foto’s:

• 10 euro per foto

Pakket 01:
10 extra foto’s voor €70

Pakket 02:
volledige galerij voor €160
(totale waarde van min. €350 met min. 50 foto’s)


Ik wil dat je je steeds kan herinneren.
De gevoelens die je nu beleeft, voor altijd vastgelegd.

Wat ik belangrijk vind

Is dat jij je relaxt voelt en je baby’tje gelukkig is. Dat de fotoshoot niet geforceerd voelt, maar rustig en op het gemak gaat. Ik volg je baby met zijn eigen tempo. De fotosessie gebeurt heel naturel, poseren hoeft niet. De foto’s voelen écht en tonen hoe hecht jullie band is.

“Tijdens de newbornshoot gaf Janna superhandige tips en mogelijke houdingen die niet geforceerd overkwamen (wij zijn geen modellen natuurlijk). Het resultaat is een supermooie collectie ongedwongen foto’s van ons gezin. Heerlijke ervaring, supermooie herinnering. Bedankt Janna!”

– Astrid

babyfotografie
fotograaf gent baby

Om voor altijd terug te kunnen kijken fotograaf Gent baby

Die zachte haartjes, die donkere oogjes, dat schattig wipneusje. Zit jij ook zo uren naar je baby te staren?

Naar hoe zijn buikje op en neer gaat, tegelijk genietend van het zachte geluid van zijn adem? Zalig he. Of tel je daar momenteel keihard naar af?

Wat spannend. De zwangerschap, je baby’tje, ouders zijn. De newborn fotoshoot is er om niet te vergeten, om voor altijd terug te kunnen kijken en nog eens te genieten.

babyfotografie

Ik kom even bij je thuis, als babyfotograaf werk ik in Gent of elders in Oost-Vlaanderen. Daar leg ik voor zo’n 60 minuten de focus helemaal op jullie gezin.

Of je komt met je baby’tje naar de fotostudio in Sint-Amandsberg, een plek waar je helemaal tot rust kan komen.

De liefste blikken, zachtste bewegingen en kleinste details leg ik vast. Uiteindelijk krijg je van mij 15 gevarieerde foto’s, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Jouw investering? 220 euro, voor beelden die je eeuwig kan koesteren.

fotograaf gent baby

“Wij kozen voor onze babyfoto’s bewust voor Janna van De Fotoschuur omdat ze heel natuurlijke, ongedwongen foto’s maakt. Niets is geforceerd, ze legt vast wat ze ziet en dat heeft ons over de streep getrokken om ervoor te gaan. We zijn ontzettend blij met het resultaat! De fotosessie verliep heel vlot en de foto’s zijn prachtig, helemaal wat we wilden.”

– Soetkin

Hoe ga ik te werk als babyfotograaf?

Voor een babysessie kom bij je thuis. Thuis ben je op het gemak en doet je baby minder nieuwe indrukken op. Dat klinkt voor mij als de perfecte, relaxte sfeer!


Of je komt naar de studio, een zalig rustgevende plek, met zachte kleuren en prachtig lichtinval. Je voelt je er meteen helemaal thuis.

babyfotografie

Ik ben een fotograaf uit Gent, maar reis met plezier de provincie Oost-Vlaanderen rond voor je baby.

Ik ga helemaal mee in jullie tempo. Tijd voor zijn melk, of even de pamper verversen? Tja, dat moet gewoon gebeuren he. Ondertussen maak ik ook van die intieme momenten graag foto’s.

En weet je. Soms lukt het gewoon niet zo goed en dat is helemaal niet erg. Ik kom dan liever nog een keertje terug, zodat je zeker bent van de allermooiste herinneringen.

fotograaf gent baby

Samenwerken

Jij kent je thuis als de beste, dus heb je een groot raam met veel lichtinval of een favoriet plekje? Dan hoor ik het graag!

Meestal fotografeer ik op jullie bed, want daar past iedereen op (inclusief broertjes of zusjes). En ik kan iedereen makkelijk vanuit verschillende hoeken fotograferen.

Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Schrap dat maar. Zo werk ik liever niet. Poseren hoeft helemaal niet.

Ik heb liefst van al dat jullie bezig zijn met elkaar. Ik zal jullie wel begeleiden, door te tonen hoe jullie best zitten en waar je bijvoorbeeld je hand kan leggen.

fotograaf gent baby

Meer lezen? Ik schreef een uitgebreid blogbericht over het verloop van een babyfotoshoot: Wat je mag verwachten van een newborn fotoshoot

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens een sessie babyfotografie? I’ve got you covered! Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot

babyfotografie

Wanneer boek ik best een newborn fotoshoot?

Een newborn fotoshoot is super leuk om te doen en tegelijk een prachtige herinnering voor later. Die zalige details: kleine voetjes, mini nageltjes, zachte haartjes en donkere oogjes. Je baby verandert zo snel. Da’s cliché om te zeggen he, maar helemaal waar.

fotograaf gent baby

Maar hoe oud is mijn baby dan best voor zo’n newborn fotoshoot?

Volgens sommige fotografen: best niet ouder dan tien dagen. Volgens mij: eender welke leeftijd.

babyfotografie

Er zijn fotografen die graag je baby in specifieke poses leggen. Om dat te kunnen doen, moet je baby nog erg veel slapen. Ik werk niet op die manier.

Zulke overgeposeerde babyfoto’s zijn niet mijn ding en ze zijn bovendien niet altijd even veilig voor je baby.

Baby-baby

Ik wil dat als je later naar de foto’s kijkt, je weer exact kan voelen en herbeleven wat er toen gebeurde. Gewoon, zoals het ook echt was.

Dat is lifestylefotografie, en dat is waar ik achter sta. Ik volg een stukje van jullie leven en leg dat voor eeuwig vast.

Fotograaf in Gent

Als ik er toch echt een leeftijd op moet plakken: van pasgeboren tot zo’n drie maanden.

Dan is dat echte baby-baby er nog niet helemaal uit.

Maar eerlijk? Het moment dat jij denkt: nu, nog snel, voor het te laat is. Dat is je teken.

Of boek al tijdens je zwangerschap en geef je uitgerekende datum mee, op basis daarvan kunnen we al een datum prikken en eventueel nog schuiven.

Wist je trouwens dat ik ook graag zwangerschapssessies doe? Laat maar weten als je daar zin in hebt! Zit je nog met andere vragen of wil je iets specifiek weten? Mail me gerust: hallo@defotoschuur.be en ik help je meteen!

fotograaf gent baby

Studio De Schuur

fotostudio Gent

Kom je toch liever naar De Schuur, mijn prachtige daglicht fotostudio in Sint-Amandsberg? Ik verwelkom je er graag!

Volg je me al op Instagram of Facebook?