De Schuur – daglicht fotostudio in Gent

fotostudio Gent

Van de oude schuur, achteraan onze woning in Gent, maakten we een prachtige daglicht fotostudio. Laat me je meenemen!

De vorige bewoners van ons huis hadden in de oude schuur een caravan staan. Sinds wij het huis kochten, had ik de droom om er een studio van te maken.

In de zomer van 2020 startten we zelf met de renovatiewerken aan de schuur. Het resultaat is een mooie, lichtrijke studio, vlakbij Gent. De Schuur.

fotoshoot baby

Mijn daglicht fotostudio hier in Gent moest aanvoelen aan een thuis. Een thuis voor mij, om te werken. Maar ook een thuis voor jou, zodat jij je op je gemak voelt.

Want foto’s laten nemen van jezelf of van je kindje, dat doe je niet elke dag.

Mooi en praktisch ingericht

Daarom is de studio ingericht alsof het je eigen woonkamer zou kunnen zijn.

Er zijn verschillende hoeken en settings om te fotograferen, zo is elke fotoshoot anders.

fotoshoot baby

Fotostudio in Gent met natuurlijk licht

Ik hou echt niet van flitsers of grote spots. De zon, zij is mijn vriendin. Maar zelfs op grijze dagen komt er voldoende licht naar binnen, dankzij dat grote raam.

Je kijkt door het raam trouwens pal op onze eigen tuin. Lekker veel privacy dus, en de mogelijkheid om eens naar buiten te gaan voor wat foto’s. Hoe cool is dat.

fotostudio Gent

9040

De Schuur, mijn prachtige daglicht fotostudio, staat in Gent. Niet pal in het centrum, maar in Sint-Amandsberg, zo’n drie kilometer van de Dampoort. Je kan makkelijk en gratis parkeren in de straat, of kom met de bus. Lijnen 17, 18 stoppen in de straat, lijnen 76, 77 en 78 om de hoek.

Naturel en autentiek

Thuiskomen

De daglicht fotostudio is zo ingericht dat je je meteen thuis voelt. Ik hou niet van geforceerde poses, of al lachend in de lens kijken. Ik wil dat je op je gemakt voelt, zodat ik je kan fotograferen zoals je echt bent. Gewoon, authentiek en naturel.

Om tot rust te komen

Lichtrijk en prachtig gestyled

Ik heb enorm veel aandacht en tijd besteed aan de inrichting van de studio, om die zo sober mogelijk, maar tegelijkertijd toch ook opvallend mooi in te richten. In de zachte kleuren en neutrale setting, komen de foto’s van jou en je baby nog beter uit.

fotostudio Gent

HEY! IK BEN JANNA.

Welkom hier, wat fijn dat je er bent! Mag ik je helpen, laten we samen de tijd even stilstaan?

Een fotoshoot in De Schuur is er om van te genieten. Ik neem mijn tijd en en jij komt helemaal tot rust in de prachtige setting. Een fotosessie verloopt volledig op jouw tempo of op het tempo van je kindje. Ik leg je authentiek en naturel vast op foto en bezorg je beelden die spontaan en uniek zijn.

Mama & baby

Kleine grote helden

Als fotograaf focus ik me op mama’s en hun prachtige, kleine baby’tjes. En daar is De Schuur de ideale plek voor. Ik wil dat je je steeds kan herinneren wat je nu voelt. In beelden, voor eeuwig vastgelegd, om voor altijd op terug te kunnen kijken.

Hulp nodig?

Ik ben er voor je. Ik help met plezier aan de voorbereiding van je fotoshoot en styling. Of gewoon, als je zin hebt om eens te babbelen.

fotostudio Gent

Wat je mag verwachten van een newbornshoot

Die kleine dingetjes verdwijnen zo snel in de eerste weken, je wil niet vergeten.

fotostudio Gent

5 kledingtips voor een fotoshoot

Met mijn tips help ik je een eind verder in je plundertocht door je kleerkast.

Covid-maatregelen

Sessies beperkt tot de leden van hetzelfde gezin of dezelfde bubbel.

Handen ontsmetten bij het binnenkomen en regelmatig ontsmetten tijdens het fotograferen.

Ik draag gedurende de hele fotosessie een mondmasker, klanten dragen zo veel mogelijk een mondmasker. Dat mag alleen uit tijdens het fotograferen zelf.

Na iedere fotosessie wordt De Schuur gedurende een kwartier verlucht.

Alles wordt nadien ook grondig ontsmet, lakens worden na gebruik tijdens de fotoshoot gewassen.

fotostudio Gent

Volg je me al op Instagram?