Liefde & familie

Liefde & familie fotosessies

Wil je portret- of zwangerschapsfoto’s laten maken, of liever een uitgebreide reportage met je gezin, dan kan je daarvoor kiezen uit twee vaste formules. Voor de fotoshoot kom ik vanuit Gent, maar ik reis met plezier de hele provincie rond.


Liefde & Familie 01

ideaal voor communiefoto’s

prijs: 200 euro

45-60 minuten

op locatie*

8 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Liefde & Familie 02

uitgebreide gezinsreportage

prijs: 280 euro

60-90 minuten

op locatie*

14 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk
*voor een fotoshoot buiten Gent reken ik verplaatsingskosten aan van €0,35/km

fotoshoot gent


Uitbreiden met extra foto’s:

• 10 euro per foto

Pakket 01:
10 extra foto’s voor €70

Pakket 02:
volledige galerij voor €160
(totale waarde van min. €350 met min. 50 foto’s)

fotoshoot gent

Wil je meer info specifiek rond babyfotografie?


Iets anders in gedachten? Vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Stuur me een mailtje naar hallo@defotoschuur.be voor een fotosessie op maat.


Vier jouw liefde, familie & vrienden met een fotosessie. Vereeuwig.

Hoe ga ik te werk tijdens een fotosessie?

fotoshoot gent

Pure en echte foto’s, zo min mogelijk geposeerd. Dat is waar ik naar streef. Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Nop, dat past niet bij mij.

Ik streef naar foto’s, uit het leven gegrepen. Lifestyle fotografie. Dat is voor jou veel fijner tijdens de fotosessie, en levert beelden op die je je leven lang zal koesteren.

zwangerschapsshoot

Zulke foto’s komen niet vanzelf. Ik zal je dus wel begeleiden, door te tonen hoe je best zit of wat je kan doen dat moment.

Doe je een fotosessie alleen? Dan vraag ik om bijvoorbeeld een stukje te lopen of te zwieren met je armen.

Tijdens gezinsfotografie heb liefst van al dat je bezig bent met elkaar. Door te knuffelen, elkaar eens te kietelen of neuze-neuze te doen, krijg je spontane en pure momenten. Die wil ik voor eeuwig vastleggen.

Ik help je

Zit je anders nog ergens mee? Een vraag waar je het antwoord niet op vindt? Stuur me gerust een mailtje: hallo@defotoschuur.be

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens je fotoshoot? Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot. Ik help je graag met de plundertocht door je kleerkast.

O, en benieuwd welke mijn favoriete plekken zijn om te fotograferen? Hier neem ik je graag mee naartoe: locaties voor een fotoshoot. Maar doe gerust zelf een voorstel als je een zalig stukje natuur weet!

Klinkt goed he?

portretfotografie
fotoshoot gent

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben. Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt Janna!”

– Anaïs


Geen geposeerde foto’s, maar
puur en echt, zoals jullie zijn.

Foto’s maken je herinneringen tastbaar

De tijd glipt me door de vingers. Mijn twee dochters zijn daar het grootste bewijs van. Ik doe ook maar wat, ploeteren en zwoegen. En ik weet dat dat niet alleen bij mij het geval is. Maar tegelijkertijd geven we het beste van onszelf. Elke dag. En dat mogen we niet vergeten. Ondertussen vliegt de tijd. Foto’s maken onze mooiste herinneringen tastbaar.

fotoshoot Gent

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, samen met je bestie of je gezin.

Puur en echt

Ik geef hier en daar wel tips of stuur wat bij, zodat ik op het einde de beelden heb die ik voor jullie wil. Geen geposeerde foto’s, maar puur, echt zoals jullie zijn. De mooiste herinneringen, voor eeuwig vastgelegd.

fotoshoot Gent

Na de fotoshoot in Gent of ergens daar rond, krijg je van mij volgens je gekozen formule de digitale foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Ik doe ontzettend hard mijn best om de foto’s snel af te leveren. Ten laatste tien dagen na de fotosessie zitten de foto’s in je mailbox. Jouw investering in de mooiste herinneringen? Die is het helemaal waard.

Volg je me al op Instagram of Facebook?