Liefde & familie

Liefde & familie fotosessies

Wil je portret- of zwangerschapsfoto’s laten maken, of liever een uitgebreide reportage met je gezin, dan kan je daarvoor kiezen uit twee vaste formules. Voor de fotoshoot kom ik vanuit Gent, maar ik reis met plezier de hele provincie rond.


Liefde & Familie 01

ideaal voor zwangerschapsfoto’s

prijs: 240 euro

45-60 minuten

op locatie*

8 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk

Liefde & Familie 02

uitgebreide gezinsreportage

prijs: 290 euro

60-90 minuten

op locatie*

14 HR-foto’s inbegrepen,
zonder watermerk
*voor een fotoshoot buiten Gent reken ik verplaatsingskosten aan van €0,35/km

fotoshoot gent


Uitbreiden met extra foto’s:

• 10 euro per foto

Pakket 01:
10 extra foto’s voor €70

Pakket 02:
volledige galerij voor €160
(totale waarde van min. €350)

fotoshoot gent

Wil je meer info specifiek rond babyfotografie?


Iets anders in gedachten? Vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Stuur me een mailtje naar hallo@defotoschuur.be voor een fotosessie op maat.


Vier jouw liefde, familie & vrienden met een fotosessie. Vereeuwig.

Hoe ga ik te werk tijdens een fotosessie?

fotoshoot gent

Pure en echte foto’s, zo min mogelijk geposeerd. Dat is waar ik naar streef. Lachen! Kijk eens naar het vogeltje! Cheeeeese! Nop, dat past niet bij mij.

Ik streef naar foto’s, uit het leven gegrepen. Lifestyle fotografie. Dat is voor jou veel fijner tijdens de fotosessie, en levert beelden op die je je leven lang zal koesteren.

zwangerschapsshoot

Zulke foto’s komen niet vanzelf. Ik zal je dus wel begeleiden, door te tonen hoe je best zit of wat je kan doen dat moment.

Doe je een fotosessie alleen? Dan vraag ik om bijvoorbeeld een stukje te lopen of te zwieren met je armen.

Tijdens gezinsfotografie heb liefst van al dat je bezig bent met elkaar. Door te knuffelen, elkaar eens te kietelen of neuze-neuze te doen, krijg je spontane en pure momenten. Die wil ik voor eeuwig vastleggen.

Ik help je

Zit je anders nog ergens mee? Een vraag waar je het antwoord niet op vindt? Stuur me gerust een mailtje: hallo@defotoschuur.be

Twijfel je nog over wat je dan best aan doet tijdens je fotoshoot? Lees mijn Vijf kledingtips voor een fotoshoot. Ik help je graag met de plundertocht door je kleerkast.

O, en benieuwd welke mijn favoriete plekken zijn om te fotograferen? Hier neem ik je graag mee naartoe: locaties voor een fotoshoot. Maar doe gerust zelf een voorstel als je een zalig stukje natuur weet!

Klinkt goed he?


Zin in prachtige, ongedwongen beelden van je gezin? Genieten, terwijl je gewoon jezelf kan zijn? Dan is een Fotoschuursessie echt iets voor jou. Boek snel je fotosessie!

Boeken kan makkelijk via dit contactformulier. Of wil je gewoon weten of ik beschikbaar ben? Heb je nog een specifieke vraag? Laat maar horen! Dit contactformulier is trouwens helemaal vrijblijvend.

Boek je fotosessie

(of vraag vrijblijvend wat meer informatie)

Opgelet: Mijn agenda is volzet voor 2022! Ik ga er even van tussenuit vanaf oktober om een kleine aanvulling op ons gezin op de wereld te zetten. Wil je graag een shoot na 1 februari 2023? Vul gerust het boekingsformulier in.

Straat, huisnummer en gemeente
Dat maakt het vastleggen van de fotosessie al wat makkelijker. Ik fotografeer trouwens voornamelijk tijdens het weekend.
Zo kunnen we al kort kennismaken en kan je me alles vragen.
Ben je in verwachting? Is je baby pasgeboren? Een belangrijkste mijlpaal? Ik weet graag wat meer over je! Wat verwacht je trouwens van de fotosessie? Wat wil je uiteindelijk met de foto's doen?
Een album of een kaartje maken bijvoorbeeld? Of misschien een afdruk voor op de muur?
Ik vind het fijn om jullie al een beetje te leren kennen op voorhand.
Geen zorgen, ik stuur maar maximaal wekelijks eens een mailtje uit 🙂

Tot snel!

Weet dat er Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Die krijg je op het moment dat ik je een eerste mailtje stuur, of je kan ze ook hier al even nalezen. Door een datum vast te leggen, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

portretfotografie
fotoshoot gent

“Wat een fantastische ervaring! In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar vanaf de eerste seconde stelde Janna mij op mijn gemak. Ze nam de moeite en de tijd om de mooiste plaatsjes te vinden. Niets voelde geforceerd aan, gewoon ik wie ik ben. Aan het eindresultaat merk je haar passie en gedrevenheid om jou mooie foto’s te bezorgen. Nog eens bedankt Janna!”

– Anaïs


Geen geposeerde foto’s, maar
puur en echt, zoals jullie zijn.

Foto’s maken je herinneringen tastbaar

De tijd glipt me door de vingers. Mijn twee dochters zijn daar het grootste bewijs van. Ik doe ook maar wat, ploeteren en zwoegen. En ik weet dat dat niet alleen bij mij het geval is. Maar tegelijkertijd geven we het beste van onszelf. Elke dag. En dat mogen we niet vergeten. Ondertussen vliegt de tijd. Foto’s maken onze mooiste herinneringen tastbaar.

fotoshoot Gent

Ik wil dat je geniet. Even alles rondom vergeten. We trekken erop uit, naar een mooi veld of een leuk bos. Wandelen, spelen, ravotten en gek doen. Samen zijn. Jij alleen, samen met je bestie of je gezin.

Puur en echt

Ik geef hier en daar wel tips of stuur wat bij, zodat ik op het einde de beelden heb die ik voor jullie wil. Geen geposeerde foto’s, maar puur, echt zoals jullie zijn. De mooiste herinneringen, voor eeuwig vastgelegd.

fotoshoot gent

Na de fotoshoot in Gent of ergens daar rond, krijg je van mij volgens je gekozen formule de digitale foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. Ik doe ontzettend hard mijn best om de foto’s snel af te leveren. Ten laatste tien dagen na de fotosessie zitten de foto’s in je mailbox. Jouw investering in de mooiste herinneringen? Die is het helemaal waard.

Volg je me al op Instagram of Facebook?

Stephanie De Smet
Stephanie De Smet
24/04/2022
Wat een topervaring van begin tot eind! Yanna antwoordt zeer snel na het invullen van het online formulier en op alle mails. Vervolgens zochten we het ideale moment en locatie rekening houdend met ons gezin en het weer. Met haar tips voelden we ons ook goed voorbereid. Tijdens de shoot houdt ze heel goed rekening met de kinderen en luistert naar hun ritme en houdt rekening met hun grillen. Met onze baby van 1 maand en kleuter van 3 jaar heeft ze dit perfect gedaan! Het resultaat is ook zoveel beter dan we hadden gehoopt!
楊甯雅
楊甯雅
23/04/2022
We are very happy to have Janna as our photographer for the "before and after" pregnancy shoot! She takes her time to answer our questions up front and also make sure that we have good photos during the shoot. She captured some beautiful moments with such warm colors and intimate feelings :)
Jan Teurrekens
Jan Teurrekens
21/04/2022
Fotoshoot met ons dochtertje van 10 maanden was een absolute voltreffer. Vlotte communicatie vooraf, fotoshoot in een heel aangename, ongedwongen sfeer in de mooie schuur en vooral super mooie foto's! We kregen de foto's heel snel en we waren binnen de paar seconden onder de indruk en mega blij. Kiezen was onmogelijk dus hebben we zonder twijfelen het hele pakket aan foto's besteld. Aanrader!
Matthias Mergan
Matthias Mergan
20/04/2022
Familiefoto's laten nemen door De Fotoschuur was zo'n aangename ervaring. Het mailverkeer met Janna om de fotoshoot te plannen verliep vlot. Ze stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens de shoot zelf stelde ze ons meteen op ons gemak. Zo slaagde ze erin om ons spontaan te laten overkomen. De shoot was op locatie en daar gebruikte ze de omgeving om prachtige foto's te maken. Ook na de shoot verliep alles vlot. We ontvingen al snel Janna's eerste selectie van foto's waaruit we mochten kiezen welke we wilden. Het is zeker een aanrader en als we ooit nieuwe foto's nodig hebben, dan weten we dat we zeker weer kunnen rekenen op De Fotoschuur.
Marjon Walraet
Marjon Walraet
19/04/2022
Ik kreeg van mijn vriendinnen een newborn fotoshoot cadeau, deels omdat ons zoontje te vroeg geboren werd en ik de kans niet kreeg een zwangerschapsshoot te doen. Ikzelf vind het hebben van mooie foto’s erg belangrijk. Mijn man deelt dezelfde mening, maar hij heeft het niet zo voor fotoshoots en vindt spontane foto’s veel mooier dan foto’s waar er geposeerd wordt. Janna van de fotoschuur kreeg het echter voor elkaar spontane foto’s van ons 3 te trekken tijdens de fotoshoot. We voelden ons erg op ons gemak, Janna is een heel rustig iemand met veel geduld. We kregen reeds een preview van de resultaten en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik ben zo dankbaar dat we dit konden doen in de fotoschuur, het zijn beelden die we levenslang zullen koesteren. Een echte aanrader dus, om zelf te doen/cadeau te geven!
Caro De Pape
Caro De Pape
14/04/2022
Wat een geweldig getalenteerde fotografe is Janna. Haar foto’s waren echt wondermooi. Tijdens de fotosessie zorgde ze ervoor dat we ons op ons gemak voelden, niks geforceerd gedoe, maar puur onszelf zijn en dat toont zich in het resultaat. De fotosessie was een echt lichtpuntje voor ons, met onbetaalbare foto’s die we voor altijd zullen koesteren.
Niamh De Rudder
Niamh De Rudder
07/04/2022
De communicatie met Janna vooraf verliep heel vlot. Ik boekte een zwangerschapsfotoshoot in haar studio die heel mooi en warm werd ingericht. Ik vond het een pluspunt dat ik gebruik kon maken van één van de kleedjes die daar op een kapstok hingen. Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak bij Janna. Zoals velen al schreven, worden er op een spontane manier foto’s genomen en wordt er niets geforceerd. En inderdaad: haar foto’s zijn prachtig! Over enkele weken komt Janna naar ons thuis voor een newborn fotoshoot. Ik vind het ook een pluspunt dat ze vooraf tips stuurt voor de keuze van (de kleur van) kledij. Aanrader!!!
Kimberly Claes
Kimberly Claes
29/03/2022
Als het kon, kreeg Janna nog wat sterretjes extra ⭐️ Vol goede moed vertrok ik op een herfstige dag naar de fotosessie die buiten zou plaatsvinden. Daarboven op, was mijn dochter tamelijk grumpy (want ja, het humeur van je baby kan je niet voorspellen). Alsnog slaagde Janna er met glans in om hele mooie foto’s af te leveren, met een happy baby’tje 🥰 Ze bracht ons rust en liet ons met wat aanwijzingen hier en daar ons ding doen. Janna is heel vriendelijk en enorm professioneel. Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is. Een echte aanrader voor als je levenslange tastbare herinneringen wil 🙂🌻 Tot de volgende shoot, Janna!
Lisa Hurtado
Lisa Hurtado
25/03/2022
Wij boekten een fotoshoot bij Janna met onze baby en we hebben er echt van genoten . Janna is een heel lieve en rustige fotografe Waardoor onze baby zich al direct op zijn gemak voelde Alles liep heel spontaan , zoals we ons zoontje wilde vastleggen , Janna trekt ook foto’s uit onverwachtse hoeken waardoor wij de mooiste foto’s van onze zoontje kregen , wij kregen al snel de selectie van de foto’s , we vonden ze allemaal prachtig , waardoor wij ervoor gekozen hebben om ze allemaal te nemen . Wij komen zeker terug! Bedankt Janna om de mooiste herinneringen van ons gezin vast te leggen.
Eva Uyttenhove
Eva Uyttenhove
17/03/2022
Janna is een fantastische fotograaf en haar studio is geweldig! Onze zoon was 9 weken oud toen we foto's gingen nemen en was niet de vrolijkste die dag. Hij is nogal zeer bewust van wat er gebeurt rondom hem en was dus zeer onder de indruk. Hij was dus zeker niet de meeste makkelijke baby op foto's van te nemen en toch is het eind resultaat prachtig. De kleine momenten waarop hij lachte, lief keek of geeuwde staan er allemaal op. Zelfs zijn lastigere momenten zijn mooi vastgelegd (hoort er ook bij, we willen niet allemaal perfecte foto's met een lach want zo is een baby leven helemaal niet!). We zijn enorm blij met de foto's en hadden ze bovendien heel snel! Zelfs mijn vriend, die een beetje tegen zijn zin vertrokken was en het nut niet zag van een baby shoot, is helemaal tevreden terug gekomen en is nu laaiend enthousiast over de foto's. Hij zag het bij vertrek niet zitten om te poseren maar stapte na de shoot buiten met de woorden "eigenlijk is het een beetje gezinstherapie: knuffelen, kusjes geven en spelen. En de fotograaf verdwijnt helemaal op de achtergrond. Je beseft vaak zelfs niet dat ze er is!" Een fantastische, prachtig ervaring die we later als onze zoon wat groter is nog eens opnieuw gaan doen!